Diensten van Home Maker

Interieurstyling

Kan uw woning wel een opfrisbeurt gebruiken, maar weet u niet hoe ? Is de stijl van u en uw partner te verschillend om tot een eenduidig geheel te komen ? Bent u toe aan een nieuwe start, inclusief nieuw interieur ?

Home Maker maakt niet alleen een style-plan voor uw woning, maar kan dit op verzoek ook uit (laten) voeren. Een nieuwe kleur op de muren, een nieuwe vloer, andere meubels.. het kan allemaal !

Meubelverhuur

Zonder meubels is het soms lastig inschatten hoe groot de ruimte eigenlijk is. Past in deze woonkamer wel een hoekbank ? Als hier een 2-persoons bed staat, kan ik dan nog wel om het bed heen lopen ? Maak niet de fout door te denken dat mensen die inschatting wel kunnen maken. Een sfeervolle inrichting kan een beeld van een woning sterk beïnvloeden.

Iedere woning verkoopt beter met meubels erin. Home Maker verzorgt dit voor u. Ook hier geldt; u levert de huissleutel in en Home Maker regelt de rest !

Woningfotografie

Fotografie is belangrijk bij het verkopen van een woning, het is het visitekaartje. Uw woning kan nog zo mooi zijn, zonder goede fotografie kunt u uw potentiële koper mislopen. Home Maker fotografeert uw woning stijlvol, duidelijk en eerlijk.

Verkoopstyling

Bij styling wordt vaak gedacht aan het compleet veranderen van een interieur. Dit is bij verkoopstyling niet het geval.

Samen met u bekijkt Home Maker uw woning en bespreekt welke items kunnen blijven staan, en welke items opgeruimd dienen te worden voor een optimaal verkoopresultaat. U wilt voorkomen dat uw woning minder kijkers krijgt omdat het interieur te uitgesproken is. Home Maker adviseert hierin niet alleen maar brengt deze veranderingen ook zelf aan, meestal is dit in 1 werkdag gebeurd. U overhandigt de huissleutel, Home Maker doet de rest !

Verkoop van uw woning

Uw huis is klaar voor de verkoop. En dan ?

Home Maker heeft een samenwerkingsverband met een van de grootste makelaarskantoren van Nederland; Q Makelaars. Via Home Maker kunt u uw woning verkopen.

Wilt u zelf de bezichtigingen doen ? Dat kan ! Wilt u dat alles uit uw handen genomen wordt en dat Home Maker de bezichtigingen leidt ? Dat kan ook ! Neem contact op met Home Maker om de verschillende opties te bespreken.