Diensten van Home Maker

Diensten van Home Maker

Woningfotografie

Fotografie is belangrijk bij het verkopen van een woning, het is het visitekaartje. Uw woning kan nog zo mooi zijn, zonder goede fotografie kunt u uw potentiƫle koper mislopen. Home Maker fotografeert uw woning stijlvol, duidelijk en eerlijk.

Verkoopstyling

Bij styling wordt vaak gedacht aan het compleet veranderen van een interieur. Dit is bij verkoopstyling niet het geval.

Samen met u bekijkt Home Maker uw woning en bespreekt welke items kunnen blijven staan, en welke items opgeruimd dienen te worden voor een optimaal verkoopresultaat. U wilt voorkomen dat uw woning minder kijkers krijgt omdat het interieur te uitgesproken is. Home Maker adviseert hierin niet alleen maar brengt deze veranderingen ook zelf aan, meestal is dit in 1 werkdag gebeurd. U overhandigt de huissleutel, Home Maker doet de rest !

Verkoop van uw woning

Uw huis is klaar voor de verkoop. En dan ?

Home Maker heeft een samenwerkingsverband met een van de grootste makelaarskantoren van Nederland; Q Makelaars. Via Home Maker kunt u uw woning verkopen.

Wilt u zelf de bezichtigingen doen ? Dat kan ! Wilt u dat alles uit uw handen genomen wordt en dat Home Maker de bezichtigingen leidt ? Dat kan ook ! Neem contact op met Home Maker om de verschillende opties te bespreken.